woensdag, 10 oktober 2018 07:28

Inspiratie op doen bij Museumwerf in Vreeswijk

Inspirators (deelnemers) van De Krachtfabriek willen behalve inspiratie op doen van elkaar ook graag inspiratie op doen op hele leuke en inspirerende locaties. Om die reden gaan we naar hele inspirerende plek te weten de museumwerf in Vreeswijk.

Inspirators van De KrachtFabriek en deelnemers van uitwerking kunnen deze middag GRATIS op bezoek om hier onder deskundigheid van een gids te worden rondgeleid. indien er echter belangstelling is van mensen van buiten de Krachtfabriek dan zijn deze ook welkom.

Ken je iemand uit Houten die wel wat inspiratie gebruiken of gewoon baat heeft aan wat sociaal contact en een gezellig dagje mee wil dan kan deze persoon zich op geven. voorafgaand aan het bezoek willen we in Vreeswijk gezamenlijk gaan lunchen op een locatie dichtbij de museumwerf.

We verzamelen om 11.30 bij de Krachtfabriek en komen hier ook weer met zijn allen gezamenlijk terug. Heb je een auto ter beschikking en wil je ook rijden laat dit dan even weten, benzine kosten kunnen vergoed worden. Vrijwillige bijdrage voor het voorzien in de kosten van de lunch is welkom. Opgeven is wel noodzakelijk dit ivm het vervoer, de lunch en de reservering voor de museumwerf. opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijd: 18 oktober 2018 van 11:30 tot 16:00.