donderdag, 20 december 2018 13:04

Kerstvakantie workshops

Je bent van harte welkom in de kerstvakantie om een workshop papier of vogelhuisje bouwen te volgen. Er zal thee en warme chocolademelk zijn en ik ga koekjes bakken! De workshops zijn toegankelijk voor kinderen van 12 tot 120...

Dit is het programma, telkens startend om 13.30 uur:

Vrijdag 21 december engelen decoreren en vouwen
Zaterdag 22 december kerststerren vouwen Vrijdag 28 december engelen decoreren en vouwen.
Zaterdag 29 december pop up kaart snijden
Woensdag 2 januari zentanglen Donderdag 3 januari vogelhuisje timmeren m.b.v. bouwpakket
Vrijdag 4 januari voederhuisje timmeren m.b.v. bouwpakket
Zaterdag 5 januari zentanglen

Toelichting Je kent ze misschien wel, de papieren engelen van de ontwerpster Jurianne Matter. Zij inspireerde me een knip/vouwplaat te maken die je zelf kunt inkleuren, versieren, decoreren. Leuk voor in de kerstboom of op tafel! Er zijn scharen, kleurpotloden, er is verf en gekleurd papier, er zijn glittersteentjes, leef je uit! Verhoog de kerstsfeer in huis nog meer met een paar zelfgemaakte papieren sterren. Je kunt ze van wit papier maken, maar ook van behang- of glanspapier. Heb je plezier in precies werken? Dan snijd je makkelijk zo’n mooie pop up kaart. Er zijn diverse voorgedrukte ontwerpen beschikbaar. Ook leuk als wenskaart voor een bijzonder iemand. Weet je nog hoe het is om lijntjes te trekken en vlakjes daarna op te vullen met kleur of een decoratiemotief? Zentanglen is ook zoiets. Je tekent de voorbeelden over die je aanspreken en door herhaling wordt het een mooi motief. Met schaduw aanbrengen maak je het af. Heerlijk (zen) om te doen!

Met de heldere handleiding timmer je zo je voeder- of vogelhuisje in elkaar. Gaten zijn voorgeboord, dus het kan bijna niet misgaan. En daarna nog decoreren?

Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers, dus wees er snel bij. Vol = vol! Kies je voor het vogel- of voederhuisje timmeren, dan zijn de kosten voor het bouwpakket à € 12,95 in de prijs inbegrepen.
Reserveer uiterlijk een week tevoren, vanwege de inkoop van de huisjes.

Meld je aan via de website http://www.the-work-shop.nl/workshops/kerstvakantie/.

 Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
 www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.