donderdag, 20 december 2018 13:22

Cursus Verhalen Vertellen

Op woensdag 16 januari start bij ‘van Houten&co’ cursus Verhalen vertellen. Herinner jij je die ene juf of meester nog, die op de basisschool zo mooi verhalen kon vertellen?

Misschien sta je nu zelf voor de klas, heb je een verhaal om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen of vind je het leuk om op een feest te vertellen. Hou je van verhalen en wil je die zo kunnen vertellen, dat ze tot de verbeelding spreken en de luisteraars aan je lippen hangen? Dan kan deze cursus je op weg helpen.

In vijf avonden leer je de basistechnieken van het verhalen vertellen. We werken met verschillende vertel-/speloefeningen, waarbij het plezier voorop staat. We gaan improviseren, maar ook werken aan een kort verhaal, dat je zelf meebrengt. Aan het einde van de cursus weet je wat een verhaalopbouw is en heb je handvatten gekregen om je verhaal nóg boeiender voor het voetlicht te kunnen brengen. De laatste avond vertellen we elkaar het verhaal waar je de avonden daarvoor aan gewerkt hebt.

De cursus vindt plaats op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij ‘van Houten&co’ in Huis van Houten, Onderdoor 160.
Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl.
Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’ in Huis van Houten, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.