vrijdag, 01 februari 2019 13:25

Creatieve workshop glaspoeder fusing

‘van Houten&co’ biedt op dinsdag 26 februari van 9.30 tot 12.30 uur de workshop ‘glaspoeder fusing’ aan. Daarbij ga je aan de slag met een glasfiguur dat al is uitgesneden. Er is keuze uit een vlinder, uil, vogel en libelle.

Daarnaast zijn ook een vierkant en cirkelvorm mogelijk. Hier kun je je eigen creativiteit op loslaten. Je hoeft geen schilderervaring te hebben; er komt geen kwast aan te pas!
Na de workshop wordt je werk gebakken in een grote glasoven, gestookt op ca. 850 graden Celsius. Het hele proces duurt bijna een dag. De kleuren zullen dan versmelten in het glas. Een week later kun je in samenspraak met de docente het werkstuk ophalen. Het kan een grote tuinsteker worden, een raamhanger of een object dat kan staan in de vensterbak of op de kast. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met kleuren en vormen!

De workshop zal plaatsvinden in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.