vrijdag, 22 februari 2019 13:15

Bewegen en ontspannen met Cesar!

Doe mee met “Bewegen en ontspannen met Cesar” van ‘van Houten&co’ in Huis van Houten. De lessen vinden het hele jaar door iedere vrijdag plaats, met uitzondering van de vakanties.

Er zijn twee groepen. Cesar 1 heeft les van 9.15 tot 10.15 uur en Cesar 2 van 10.30 tot 11.30 uur. De lessen worden gegeven door Sylvia ter Wolbeek. Op onze website www.vanhoutenenco.nl lees je meer over deze lessen. Je kunt je daar ook aanmelden.

Als kind hebben we al leren zitten, staan, lopen en tillen. Bewegingen die zo vanzelf gaan, dat we er (bijna) niet over nadenken. Totdat er iets misgaat. Misschien heb je verkeerd getild en daardoor nu pijn in de rug. Maar het kan ook zijn dat je de buikspieren verwaarloosd hebt en je rug overbelast. Of heb je bijvoorbeeld reuma, Parkinson, osteoporose, hyperventilatie of astma?

Wat er ook gebeurd is, oefentherapie Cesar kan een goede behandelingsmethode voor je zijn. Waarom? Omdat een oefentherapeut een bewegingscoach is die je leert begrijpen waar je klachten vandaan komen. Je leert beter om te gaan met je rug, nek, schouders, armen, heupen, knieën, en voeten.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www. vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur op tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.