zaterdag, 16 maart 2019 14:02

Erfgoed-muziekfestival

Na het succes van 2017 komt er op zondag 19 mei 2019 opnieuw een Erfgoed-muziekfestival in Schalkwijk.

Gedurende de middag, die om 12.00u spectaculair geopend wordt op De Brink, treden er allerlei muzikanten op.  Er zijn jonge en oude artiesten, met veel en weinig podiumervaring, van binnen en van buiten Schalkwijk.

Het publiek fietst of wandelt daarbij langs de route en krijgt op de diverse (Erfgoed-)locaties in het dorp een gratis muzikaal programma aangeboden o.a. jazz, blues, klassieke muziek, koormuziek, fanfaremuziek, kortom muziek “voor elck wat wils”.  Iedereen maakt zelf een selectie van wat men wil zien en bij goed weer zullen er ook optredens in de open lucht zijn.  Alles mag, niets hoeft.

De organisatie is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons die dag willen assisteren. Zij zijn het aanspreekpunt op de locaties, ontvangen muzikanten, houden het tijdschema in de gaten etc..  Als je zin hebt in een leuke muziekmiddag meldt je dan aan bij Sjaak Kok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. nummer 030-6371061.