vrijdag, 22 maart 2019 17:04

Vakantiefrans ‘Bon Voyage’

Ga je dit jaar naar Frankrijk met vakantie of naar een Franstalig (ei)land? Dan is de cursus ‘Bon Voyage’, een mooie voorbereiding! Deze cursus start op donderdag 11 april en duurt 8 weken.

De plaats en tijd van de cursus is van 20.00 tot 21.30 uur in Huis van Houten.

In deze cursus oefen je de gesprekken van alledag en leer je je woordenschat uit te breiden. Ook leer je hoe je de juiste omgangsvormen gebruikt en de juiste uitspraak. Zo voorkom je blunders in de dagelijkse omgang in het land!

Bij de training ontvang je een praktisch en handig boekje dat je later nog als naslagwerkje kunt gebruiken. Deze cursus is te volgen voor iedereen die op de middelbare school Frans heeft gehad en interesse heeft om deze taal nog beter onder de knie te krijgen. Bij twijfel e-mail de docente, Karin Resing:,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  À bientôt!

Wil je meer informatie of direct aanmelden? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.