maandag, 01 april 2019 17:39

Koffieplus voor Senioren: maak kennis met capoeira!

Donderdag 11 april kan er in de Koffieplus voor Senioren kennis worden gemaakt met capoeira. In deze  Afro-Braziliaanse sport, gecombineerd met muziek, cultuur en spel, helpt Rianne van Casca Dura Capoeira  de interactie tussen deelnemers te laten groeien.

Wilt u het ook eens proberen? Kom dan van 10 tot 12 naar Theater aan de Slinger! Voor koffie, thee, koek én gezelligheid wordt gezorgd!

Capoeira prikkelt uw zintuigen! De combinatie van vecht- en verdedigingstechnieken met dans én muziek maken de ontdekkingsreis compleet. Door bewegingen – aangepast aan de oudere leeftijd – wordt u soepeler, sterker en weerbaarder. Daarnaast wordt er gewerkt op aangepast niveau aan conditie, coördinatie, balans en ritme én komen de Braziliaanse muziekinstrumenten aan bod.

Het niet erg is als u geen beweegervaring heeft, maar u moet wel goed ter been zijn om mee te kunnen doen. Het allerbelangrijkste is dat u plezier heeft in bewegen!

Voor wie?
De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+, doorgaans zien we veel ouderen vanaf 60 jaar. Heeft u geen zin om mee te doen met de activiteit, maar heeft u wel behoefte aan gezelligheid, een kopje koffie of een luisterend oor? Ook dan bent u van harte welkom!

We zien u graag aanstaande donderdag 11 april van 10.00 – 12.00 uur in Theater aan de Slinger!
Adres: De Slinger 40, Houten.
Problemen met vervoer? Neem contact op met Vervoer Houten, telefoon 06 -53 88 30 90.
Andere vragen of wilt u meer weten? Mail of bel mij even, ik help u graag!
Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: « Bokkentocht 2019 Vijfwal Family Run »