donderdag, 11 april 2019 15:36

Volk om een Vreemd Verhaal; het bijbelse passieverhaal in 9 songs.

Nederlandstalige alternatieve muziek live uitgevoerd.  Op weg naar Pasen, voor ieder die het horen wil!


Vrijdag 12 april 20.30 Soos Kruispunt  Het Spoor 51 in Houten Toegang: vrij. Collecte: Crosspoint goes Malawi (Jongerenprojectreis).

 Wij zijn Paul Koster en Roeland Scherff, allebei toegewijde muzikanten en muziekliefhebbers. Paul werkt daarnaast als onderzoeker en docent economie aan de Vrije Universiteit. Roeland is als gitarist, toetsenist en songwriter in verschillende muzikale projecten actief en is als docent verbonden aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.  Op onze vrije vrijdagavonden zijn we samen muziek gaan schrijven. Een groot deel van de songs is ontstaan bij een serie vesperdiensten in de Stille Week (de week voor Pasen). Deze songs hebben we gebundeld en eerder door het hele land in huiskamers en kerken uitgevoerd. Het was voor ons heel bijzonder om te zien wat muziek bij het paasverhaal voor mensen kan betekenen.  We besloten later de muziek op te nemen en online met jullie te delen. Het afgelopen half jaar zijn we bezig geweest met de opnames en de voorbereidingen van de site en nu is het voor een ieder die het horen wil beschikbaar. 
 
Tekst en muziek: Paul en Roeland - Opnames en mix: Roeland - Mastering: Bent Langerak in Longrock Studio - Ontwerp en realisatie site: Jannes Glas Zie en luister: https://volkomeenvreemdverhaal.nl/
 
Alle te downloaden songs worden vrijdag 12 april live uitgevoerd in de Soos van Het Kruispunt in Houten. Wees welkom!