woensdag, 29 mei 2019 15:22

Tentoonstelling schilder- en tekenclub “Laat Talent”

De schilder- en tekenclub “Laat Talent” heeft op vrijdag 24 mei in de Huiskamer van ‘van Houten&co’ in Huis van Houten een tentoonstelling geopend. Door Gijs van den Berg en Nico Croes werd een onzichtbaar doek weggetrokken, waarna de kleurrijke kunstwerken zichtbaar werden. 

Laat Talent is een groep amateurkunstenaars die iedere vrijdag bij elkaar komt om te tekenen en te schilderen. Deze expositie is een selectie van wat er de afgelopen periode is gemaakt. Kom ook genieten van het gevarieerde werk. Dat kan iedere zaterdag tot en met eind augustus, in de Huiskamer in Huis van Houten (Onderdoor 160, begane grond).

 Zelf ook zin om te komen tekenen of schilderen? Er is nog plek bij Laat Talent!

Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.