woensdag, 29 mei 2019 15:50

Country Line Instuif

Kom dansen op vrolijke country muziek in Amerikaanse sferen. Op de woensdagen 12 juni, 10 juli en 14 augustus wordt er door ‘van Houten&co’, de Country Line Instuif georganiseerd.

Deze vindt plaats van 10.00 tot 11.30 uur in Huis van Houten. De instuif is  vrij toegankelijk, ook zonder aanmelding of inschrijving.

Linedance is een dansvorm uit Amerika waarbij een groep mensen samen in een grote rij danst, waarbij iedereen dezelfde bewegingen maakt. Het is een losse manier van bewegen waarbij iedereen zelfstandig danst en geen partner nodig heeft. Dat maakt deze vorm van dans zeer geschikt voor alle leeftijden. Een ontspannen manier om toch samen bezig te zijn! Kom ook meedansen bij deze gezellige activiteit.

 Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160. Tel. 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.