donderdag, 20 juni 2019 21:21

Avond voor oud-mantelzorgers

Op dinsdagavond 25 juni organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten (‘van Houten&co) in samenwerking met Humanitas een avond voor oud-mantelzorgers.

Deze avond vindt plaats in Huis van Houten, van 19.30-21.15 uur en is bedoeld voor oud-mantelzorgers, die zorg hebben gehad voor een dierbare, die inmiddels overleden is. Als mantelzorger zorg je voor iemand. Die zorg is soms intensief en soms minder intensief. Maar als de zorg ophoudt is dat altijd wennen. Helemaal als degene waar je met zo veel liefde en genegenheid voor hebt gezorgd er ineens niet meer is. Tijdens de avond op 25 juni wordt er gebruik gemaakt van het spel ‘Alle sterren aan de hemel’. In dit spel zitten kaartjes met mooie vragen die aanleiding geven tot een gesprek. Thema's zoals herinneringen, omgeving, welke plek heeft iemand in je leven (gehad), het overlijden en (samen)verder op eigen kracht, komen aan de orde.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond, aanmelden mag, maar hoeft niet. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-70 01 500.