dinsdag, 27 augustus 2019 09:43

De Activiteitenmarkt Houten

Zaterdag 7 september zal het op Het Rond in Houten tussen 10:00 en 16:00 uur weer gezellig druk zijn. Deze dag vindt de 20e editie van de Activiteitenmarkt plaats.

Dit jaar presenteren wederom bijna 200 Houtense organisaties, verenigingen en stichtingen zich aan het publiek. Een breed en divers aanbod van wat Houten zoal te bieden heeft.
Op deze eerste zaterdag van september zal het verenigingen- en bedrijfsleven weer groots uitpakken. Er zal een gezellige verzameling te zien zijn van Houtense organisaties, sportdemo's, optredens, presentaties en lekker eten en drinken.

Voor informatie en vragen over deelnemende partijen kunt u op 7 september terecht bij de balie van Events2movE in de Pagodetent op het plein. Hier is tevens Sportpunt Houten te vinden, waar u met al uw vragen over sportorganisaties terecht kunt.

Naast informatie van alle organisaties, zal er voor de actieve mensen ook genoeg te doen zijn. Zo staat er voor de kinderen een springkussen aangeboden door het CDA Houten. Verschillende verenigingen zullen een kijkje geven in hun sportieve aanbod. Zo kun je bij de Hockeyclub Houten op kunstgras een balletje slaan, net als in de slagkooi van de Houten Dragons. Bij BV Houten kun je badmintonnen en bij SV Houten kleine voetbalspelletjes spelen. Kinderen die dromen van een rol in het circus, kunnen zelf op de piste aan de slag als een echte acrobaat bij Circus SamBal en als je je hebt uitgeleefd als acrobaat, dan kun je bij de Schaakclub Houten een potje schaak spelen.
Daarnaast is er ook dit jaar weer een mooi divers podium programma en ook op de Budo mat worden er de gehele dag door demonstraties gegeven. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van deze dag. 

Voor informatie over de podium optredens en andere informatie omtrent de Activiteitenmarkt: www.activiteitenmarkthouten.nl