maandag, 16 september 2019 20:40

Gebruik van uw computer, laptop of smartphone

Heeft u vragen over het gebruik van uw computer, laptop of smartphone? Kom dan eens lang bij de digi-inloop of volg een beginnerscursus of opfriscursus.

Zou u graag eens met een ervaren vrijwiliger willen kijken naar uw specifieke vraag? De digi-inloop in Huis van Houten is dit jaar op 11 oktober, 8 november en 6 december van 10.00 tot 12.00 uur.
In Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld is de digi-inloop op 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december.

Of wilt u weten hoe uw smartphone nu eigenlijk werkt? Doe dan mee met de Smartphone beginnerscursus. Deze cursus start op 25 september en is bedoeld voor mensen met een Android smartphone.
De cursus is niet bedoeld voor IPhone-gebruikers.

In november wordt gestart met de opfriscursus ‘Werken met de computer’. Een cursus voor mensen die al wat vaardig zijn met de computer en regelmatig mailen en surfen op internet.
U gaat aan de slag met Windows Verkenner, Wordpad, Internet en e-mail.

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor één van de cursussen? Kijk dan op  www.vanhoutenenco.nl. Of neem contact op met Cursus&co. Dit kan op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via 030-7001 525 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.