zondag, 29 september 2019 12:36

Enter The LAN

Heb jij zin om bij Enter gezellig samen met anderen jongeren uit de omgeving te gamen? Kom dan 2  november met je console of PC naar Enter The LAN met onder andere VR, competities en leuke prijzen!

Download van te voren je games en kom samen met anderen lokaal games spelen. Er zullen drie competities gehouden worden tijdens het evenement waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Hiernaast kan je een kijkje nemen in de wereld van VR om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is.

Voor een prijs van 10,- bieden wij een plek voor 20 uur aan en snacks en frisdrank. Volwassenen kunnen aan de bar alcoholische dranken bestellen, dit gaat via het munten systeem van Enter. Het is verboden om alcohol zelf mee te nemen.
Voor de mensen die dit evenement willen meemaken, maar het niet laat willen maken is het mogelijk om een avondkaart te kopen. Deze kaart is geldig vanaf 16:00 tot 22:00 en kost 5.-
Het avondeten kan in de zaal gekocht worden voor 3.- en dit bestaat uit patat en een snack. Eventueel ander eten moet zelf geregeld worden.
De entreekosten worden aan de deur betaald en eventuele kosten voor het avondeten kunnen in de zaal afgerekend worden.

Wat verwachten wij dat je meeneemt:
 - Een console of PC en randapparatuur;
 - Een scherm;
 - Een ethernetkabel en stekkerblok;
 - Een goed humeur.

Wij zorgen voor:
 - Een enkel stroompuntje voor al je apparatuur;
 - Een internet aansluiting op ons systeem;
 - Eten en drinken.

Er zijn in het totaal 40 plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in!

Jongerencentrum Enter
Hefbrug 1, 3991LA Houten

Meer in deze categorie: « Recycle Sint OPEN NK Stratego 2019 »