maandag, 07 oktober 2019 18:15

Nieuwe activiteiten bij The Workshop

Op 3 en 10 november organiseert The Workshop een workshop "Een leren schoudertas maken" en op 16 oktober is de workshop "Borduren voor de Baby".

We gaan tijdens de tweedaagse workshop op 3 en 10 november een schoudertas maken van stevig leer, een formaat en tijdloos model dat lang meegaat en overal bijpast. We doen dit deels op de leernaaimachine, die in het atelier staat. Enige ervaring met een (gewone) naaimachine is vereist om in te schrijven. Snijden, plakken en machinaal stikken van het leer is wat je in deze tweedaagse workshop gaat doen. Leer is een prachtig materiaal om mee te werken, maar vergt precisie en geduld om het in een keer goed te krijgen. We zullen daarom beginnen met een aantal proeflapjes om het materiaal en de techniek te leren kennen. Daarna gaan we aan de slag met de echte tas!Docent: LILIAN Aghabozorg
Het minimalistische model dat Lilian ontwierp loopt naar boven iets toe. In de etalage kan je haar ontwerp bekijken. Om te verwerken selecteerde zij diverse natureltinten leer, met een mooie doffe uitstraling, waaruit je een keuze kan maken.Het leer voor één tas, koffie/thee en lekkers erbij zijn in de prijs inbegrepen. We werken met een groepje van maximaal vier deelnemers.Tot 10 oktober profiteer je van een vroegboekkorting.
Informatie en boekingen via: https://www.the-work-shop.nl/workshops/leren-tas/

Op woensdag 16 oktober van 14 tot 16 uur en de woensdagen erna is de workshop Borduren voor de Baby, een persoonlijk kraamcadeautje in kruisstekenVoor je eerste kleinkind, de baby van je beste vriendin, de peuter van je leukste collega of aardigste buurvrouw, daar wil je toch zelf iets voor maken?Koop een leuk shirtje en kom het in the Work-Shop voorzien van zo’n lieve versiering met kruissteekjes. Linnen, zijde en naalden zijn voorhanden (en bij de prijs inbegrepen), evenals een keur aan patronen. Marja legt uit hoe je met een stukje borduurlinnen op zo’n shirtje aan de slag gaat. Borduren is ook een cadeau aan jezelf, want het is heerlijk ontspannend!Op woensdagmiddag 16 oktober starten we. Komt een andere woensdagmiddag je beter uit, dan kan je ook later aanhaken. Vul die datum dan in op het inschrijfformulier.Je betaalt € 24,95 all-in en je kunt – tot het af is – zo vaak komen, als je wilt. Voor het vervolg betaal je niets! Je boekt via https://www.the-work-shop.nl/workshops/baby/ of aan de balie.

Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.