maandag, 21 oktober 2019 19:38

Fluit en Kruid spelen met licht en donker

Ben jij ook niet bang in het donker en durf je Fluit en Kruid te helpen bij hun zoektocht naar het licht en het donker? Kom dan 30 oktober naar de NME Houten.

Wat is er toch met Fluit aan de hand. Ze loopt met trillende benen over het natuurpad. Haar voeten willen bijna niet vooruit. Kruid begrijpt er niets van. “Fluit, zegt ze, “het lijkt wel of je ergens bang voor bent”. Plotseling staat Fluit stil en maakt gebaren met haar handen. Kruid kan het niet goed zien. De zon gaat onder en maakt lange, donkere schaduwen in het bos. In de schaduw ziet Kruid konijnen met reuzenoren... of zijn het krokodillen? Ineens begrijpt Kruid wat er aan de hand is. Fluit is niet bang voor het donker! Fluit speelt met het donker!

Kruid denkt na. Wat is donker eigenlijk? Waarom wordt het donker? Waarom kan je niet goed zien als het donker is? En kan je dan nog wel ruiken, voelen en horen?

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Datum: woensdag 30 oktober 2019
Plaats: NME, Keercamp 13, Houten (naast de kinderboerderij)
Tijd: 15.00 tot 16.30 uur

Kosten: gratis

Informatie: https://www.facebook.com/fluitenk/
Vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.