donderdag, 24 oktober 2019 11:18

Vertelcafé Houten met Bastiaan de Zwitser

Op 13 november 2019 vertelt Bastiaan de Zwitser het verhaal van Reintje Vos, de meest recente bewerking van het heldendicht ‘Van den Vos Reynaerde’.

Reintje Vos is met zijn schelmenstreken de andere dieren tot last. Maar wanneer Koning Leeuw besluit om hem te laten straffen, toont Reintje pas echt hoe sluw hij is. Een vrolijk en ondeugend meesterwerk voor jong en oud!

Wie herinnert zich niet die ene meester of juf van school, die zo goed verhalen kon vertellen? En nog steeds is het heerlijk om je door een goede verteller in een sfeervol theater te laten meevoeren in de wereld van een verhaal.
Na een geslaagd eerste seizoen keert Vertelcafé Houten terug in Aan de Slinger met een nieuw programma. Dit seizoen wordt de avond geopend met een vertelvoorstelling van een topverteller en afgesloten met een open vertelpodium. Tijdens het open podium kan iedereen een boeiend verhaal vertellen of een muzikaal intermezzo verzorgen.
Bastiaan de Zwitser beoefent al jaren het ambacht van verhalenverteller. Daarbij reist hij door het hele land om scholieren, festivalgangers, senioren, stadswandelaars of Lionsclubleden met de mooiste verhalen te vermaken. Hij woont samen met zijn familie in de Weerwolf van Houten.

De avond vindt plaats in de Kleine Zaal van Aan de Slinger, aanvang 20.00. Kaarten à € 7,50 incl. drankje zijn verkrijgbaar via de website van Aan de Slinger via www.aandeslinger.nl of op de avond zelf aan de kassa.

Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door Saskia Bangma, Henk Gilhuis in samenwerking met Aan de Slinger. Heb je een boeiend verhaal en wil je dit een keer komen vertellen op het open podium, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;  Je kunt het Vertelcafé volgen via Facebook @vertelcafehouten.