vrijdag, 15 november 2019 09:22

Spelen in het Groen voor kinderen en ouders

Op vrijdag 22 november kunnen (groot)ouders met jonge kinderen weer leuke spelideeën opdoen voor de winter tijdens de workshop "Spelen in het groen". Het thema is Winterrust. 

Hoe komen de dieren de winter door? Moeten die niet eten? En hoe blijft iedereen warm? Door middel van spel gaan we op onderzoek uit. We gaan bijv. voedsel verzamelen en hout sprokkelen. En wie durft er in het nest van de egel te gaan liggen? We sluiten dit seizoen af met verhalen rond het kampvuur. Wie doet er mee?

Tijdens de workshop komen verschillende spellen en natuuractiviteiten aan bod om samen met je kind in de natuur te doen. Alle zintuigen worden hierbij gebruikt. Ook gaan we lekker bewegen.

De workshop 'Spelen in het Groen' is ontwikkeld door Groene maatjes samen met Fluit & Kruid. De workshops zijn bedoeld voor gezinnen. (Groot)ouders maken tijdens de workshop kennis met leuke activiteiten die ze buiten met hun kinderen kunnen ondernemen. Hoewel de activiteiten vooral gericht zijn op kinderen van 4–7 jaar, zijn ook jongere en oudere kinderen van harte welkom.

Datum: vrijdag 22 november 2019
Tijd: 15.00-17.00 uur
Locatie: Natuurpad, start bij NME Houten, Keercamp 13, 3992 RV Houten
Kosten: gratis
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie: www.groenemaatjes.nl