donderdag, 12 december 2019 19:27

Gezellige kerstprogramma in Aan de Slinger

Al voor de zevende keer op rij organiseert Aan de Slinger de Gezellige Kerstmiddag op zondag 22 december. Het programma start om 14.00 uur met een optreden van zanger Gerard Alderliefste, en na de pauze de film ‘Mama Mia: Here we go again!’.

De inloop ’s middag is vanaf 13.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Gerard Alderliefste
Als gitarist, pianist en zanger toerde Gerard Alderliefste acht jaar lang met zijn band langs de Nederlandse theaters. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’ (samen met Paul de Leeuw) en ‘Laat me/Vivre’ met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Alderliefste is een muzikale alleskunner. Tijdens de Gezellige Kerstmiddag komt Gerard met twee zangeressen en speelt hij zijn mooiste nummers.

Film ‘Mama Mia: Here we go again!’ (2018)
Het vervolg van de filmhit ‘Mama Mia’ gaat over de jonge Donna. Zij geniet volop van het leven met romantische escapades en kruist het pad van Sam, Harry en Bill. In het heden worstelt de zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder. Een heerlijke feelgood movie voor de kerstdagen.

De Gezellige Kerstmiddag wordt onder andere georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Er is daarnaast voldoende plek voor de reguliere (film)bezoeker. Kaarten á € 7,50 inclusief een drankje zijn verkrijgbaar via Aan de Slinger. Zie www.aandeslinger.nl voor meer informatie.