vrijdag, 13 december 2019 12:27

De derde editie van de BluesNight

Op zaterdag 21 december staan twee top blues-acts in Aan de Slinger tijdens de BluesNight. De band Barrelhouse opent de avond. Deze Nederlandse bluesband speelt de eerste set akoestisch en de tweede vol elektrisch.

Frontvrouw Tineke Schoemaker zingt met grote vanzelfsprekendheid een vurige blues, fel getimed, of een ontroerend klein nummer, zacht en licht hees. Bij dit concert kunt u staand en zittend genieten.
Rond 22.30 uur volgt in de foyer het tweede hoogtepunt: Big Bo. Deze muzikant speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met een ongepolijste, soulvolle stem. In deze ‘one-man-band’ setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers. Als u de zoete kerstmuziek wel gehad hebt, bent u toe aan dit avondje pittige blues.

Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl

Binnenkort: New Year’s Eve
In Aan de Slinger kunt u met Oud & Nieuw feestend, dansend en in stijl het nieuwe jaar inluiden! De theaterzaal wordt één grote feestruimte met ruimschoots plek om te dansen dankzij de ingeschoven tribune. DJ Dick draait de lekkerste dancehits uit de jaren ’70 tot ’90. Bij het kaartje zit natuurlijk een glas bubbels inbegrepen en voor oliebollen zorgen we ook. U bent welkom vanaf 22.00 uur, het feest start om 22.30 uur. Tickets zijn alleen via de website te koop, tot 30 december 12.00 uur. Zorg dat u er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zie www.aandeslinger.nl.