donderdag, 19 december 2019 16:22

Nieuws van Theater Aan de Slinger

In Theater Aan de Slinger is  een bijzonder concert van zangeres Hadewych Minis  samen met het Matangi Quartet en er worden weer mooie films vertoond. Op oudjaarsavond is een bruisende avond.

‘Hadewych Doet De Dames’

Wees er snel bij voor dit concert op donderdag 2 januari om 20.15 uur in Aan de Slinger! Zangeres Hadewych Minis komt samen met het Matangi Quartet (bestaande uit 2 violisten, een altviolist en een cellist) plus een bassist en een drummer naar Houten. Ze geven een concert boordevol met de mooiste liedjes van Nederlandse zangeressen van de afgelopen 75 jaar. Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam. Hadewych zocht de liedjes met zeggingskracht en die haar raken, en ze vertelt vanavond ook waarom. Een fijn begin van het nieuwe jaar. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl

Filmprogramma: ‘Judy’

Renée Zellweger (Bridget Jones’s Diary ) speelt de legendarische actrice en zangeres Judy Garland in de biografische dramafilm 'Judy'. De film draait op vrijdag 27 december in Aan de Slinger. Na haar succes in Amerika reist Garland in 1968 af naar Londen. Met een reeks uitverkochte theatershows in het vooruitzicht hoopt ze genoeg geld te verdienen om haar kinderen een stabiel leven te geven. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere over the Rainbow’, vertolkt Renée Zellweger op indrukwekkende wijze de rol van deze grootheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar haar leven was. “Het acteren van Renée Zellweger geeft Judy een dosis doorvoeld realisme” (5 sterren, de Volkskrant). Goed om te weten: de film draait ook op 14 en 15 januari. Ook in het filmtheater: de Nederlandse film ‘Kapsalon Romy’ op donderdag 2 en vrijdag 3 januari. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl.

Twee keer het dak eraf!
In de kerstvakantie staat een aantal bruisende avonden op het programma in Aan de Slinger. Op 31 december kan men feestend, dansend en in stijl het nieuwe jaar inluiden tijdens ‘New Year’s Eve’. De theaterzaal wordt één grote feestruimte, DJ Dick draait de lekkerste dancehits uit de jaren ’70 tot ’90. Het feest start om 22.30 uur. Tickets zijn alleen via de website te koop, tot 30 december 12.00 uur. Op zaterdag 4 januari zorgt de band Nederpop All Stars, samen met special guest Henk Westbroek en een gastoptreden van de band BruusQ, voor een avondje genieten van pop in je moerstaal. Zie www.aandeslinger.nl.