dinsdag, 14 april 2020 16:35

Heel Houten danst!

Omroep Houten, DJ Sound Surreal en STARDANCE organiseren  vrijdag 17 april 2020 vanaf 19 uur ‘HEEL HOUTEN DANST’.
En iedereen kan gewoon thuis blijven!!!

Met elkaar maken we vrijdag in Houten van alle huiskamers 1 grote dansvloer! 
Dus zorg dat om 19 uur dat thuis alle stoelen aan de kant staan en zet de radio op Omroep Houten.Luister via 107.3 FM of via www.omroephouten.nl.
Daar kun je dan meeluisteren naar de speciale dansset die DJ Sound Surreal voor deze gelegenheid voor Houten gemaakt heeft. DJ Sound Surreal (Michael Malin) is geen onbekende DJ in de regio. 
Je kunt hem daar kennen vanwege zijn populaire en spraakmakende PSSST-feesten (kijk ook op https://pssst-theparty.com).
Ook in Ibiza heeft hij inmiddels 6 jaar lang in grote zalen zijn visitekaartje achter gelaten.En ook STARDANCE (https://www.stardance.nl) is bij vele Houtenaren bekend.
Welke danser of danseres in Houten is er niet mee opgegroeid? Je kunt vrijdagmiddag - als je dat wilt - een link ontvangen voor Zoom, zodat we in de studio van Omroep Houten (en dus bij iedereen thuis;) kunnen laten zien wie er allemaal meedanst! Hou de website van www.omroephouten.nl in de gaten...En wil je een foto of fragment van je eigen thuisdansvloer via je eigen kanalen verspreiden? 
Voeg dan #heelhoutendanst toe aan die beelden, zodat ze makkelijk te vinden zijn voor iedereen.Kortom: Vertel nu al je vrienden en buren dat ze vrijdagavond welkom zijn op de grootste dansvloer van Nederland!Uit in eigen huis! Met DJ Sound Surreal, Stardance en Omroep Houten.
Voor meer informatie kun je bellen met 06-33718617 (Arthur Vierboom) of een van de andere initiatiefnemers.Heel veel plezier, vrijdagavond! En we zien jullie op de dansvloer!
En natuurlijk houden we ons aan alle spelregels van het RIVM, dus houden we 1,5 meter afstand! Ook tijdens het dansen.

Meer in deze categorie: « Cultuurnacht 2020 Open air Pubquiz »