vrijdag, 15 mei 2020 12:09

Houten voor Houten - Eetatelier in actie met bedank-maaltijden

Eetatelier bedankt iedereen die zo lief is voor elkaar en elkaar helpt in deze moeilijke tijd. Wilt u ook iemand bedanken voor de hulp die u van hem of haar kreeg? Nomineer hem of haar dan voor een gratis maaltijd van Eetatelier To Go! Elke zaterdagavond biedt het Eetatelier 4 verse maaltijden gratis aan als bedankje.

Stuur vóór vrijdagmiddag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van degene die je wil verrassen en de reden. Het Eetatelier kiest de mooiste nominatie uit en laat per mail weten of je in aanmerking komt.

Wat is het fijn om te zien dat mensen elkaar zo steunen, vooral in deze tijd van Corona. Er zijn allerlei initiatieven waarbij op grote of kleine schaal hulp wordt geboden aan diegenen die het kunnen gebruiken. En dat kan iedereen zijn op elke manier. Even de boodschappen doen voor de buurvrouw, een klusje opknappen aan huis, (t)huiswerkbegeleiding), de hond uitlaten, medicijnen halen, thuiswerk coaching, gezinshulp of een praatje. Ook via Houten voor Houten gebeuren de mooiste dingen.

Het Eetatelier wil ook graag helpen. Als onderdeel van zorginstelling Reinaerde is zij niet zomaar een eetcafé. Eetatelier wordt, ondersteund door professionele begeleiding, gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Met veel passie en veel plezier. De begeleiders zijn nu hard aan het werk op de woonlocaties van Reinaerde om de mensen die gedwongen thuis zitten te ondersteunen waar mogelijk. Maar de koks van Eetatelier hebben soms hun handen nog even vrij en maken wekelijks verse maaltijden die kunnen worden afgehaald bij Eetatelier. De gerechten zijn zo bereid dat je ze alleen nog maar even hoeft op te warmen.

De maaltijden die voor deze actie ter beschikking worden gesteld zijn eerder op de dag al bereid. Er kan dus geen rekening gehouden worden met speciale dieetwensen. Wel is de keuze mogelijk om vegetarische gerechten te kiezen, zie ook www.eetatelier.com.

Meer informatie over andere inspirerende acties, hulp aanbieden en hulp vragen, kun je vinden op www.houtenvoorhouten.nl of bel naar 030 – 7001515.