dinsdag, 19 mei 2020 20:55

Workshops bij The Work-Shop

In juni beginnen weer een aantal workshops bij The Work-Shop in Houten.

Workshop Schilderen als een Aboriginal.
Zaterdag 6 juni, Docent Aly Grelling
€ 45 Voor kinderen geldt een korting.
Aboriginals gebruikten eeuwenlang hun beeldtaal om verhalen te vertellen. Aly leert je hun schilderingen, die vol symboliek zitten, te “lezen” aan de hand van originele voorbeelden. Deze schildertechniek van stippen is simpel en geeft snel verrassende resultaten. We schilderen met acrylverf op canvasboard of doek.
Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/aboriginal/.

Workshop Serviesgoed decoreren.
4 en 18 juni, Docent Marja Macville, kosten € 65
Tijdens deze tweedaagse workshop leer je hoe je serviesgoed decoreert met je eigen (kinder)tekeningen, teksten, foto’s e.d. . We werken met zogenaamde transfers op porselein. Zo dupliceer je je creatie, en je maakt er unieke cadeaus mee.
Kies gaaf, niet te oud porselein, dan loop je minder risico op breuk of zwarte spikkels in de oven. Op een temperatuur van 700-800 graden brandt de transfer in op de glazuurlaag. Je kunt je werkstukken een week later ophalen.
Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/serviesgoed-decoreren-3/.

Workshop  Linosnede
Donderdagavond 11 juni, Docent Marja Macville, kosten € 34,50
In deze workshop leer je hoe je een tekening of stempel uit linoleum snijdt en afdrukt. Je gaat met gutsen aan de slag. Je leert hoe je dit veilig doet en hoe je je tekening in zwart wit omzet. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar en voor volwassenen, voor beginners en gevorderden.
Het enige dat je zelf meeneemt is eventueel beschermende kleding (denk aan de drukinkt). Voor kinderen zijn er schorten beschikbaar.
Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/linosnede/

Workshop Leren hoes voor tablet of phone
24 juni, docent Marja Macville, kosten € 37,50
Je leert in één avond een hoes voor jouw apparaat te maken! Ook als je nooit eerder met leer werkte, kun je je inschrijven. Neem je je telefoon of tablet wel mee, voor de goede maat?
Alle materialen voor een telefoonhoes zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een tablethoes geldt een materiaaltoeslag van € 7,50. Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/leren-hoes/.

Workshop Posters printen met RISO
25 juni & 2 juli, Docent Jaqueline Storm, kosten € 57,50
RISO-printen is een soort zeefdrukken en fotokopiëren ineen. Het leent zich perfect voor het maken van kleine oplagen kleurrijke ansichtkaarten en posters.
In deze introductieworkshop ga je ontdekken wat je allemaal met deze toffe techniek kunt. Om iedereen zo goed mogelijk aan bod te laten komen zal de groep beperkt zijn tot zes personen. Alle materialen (à € 10 p.p.) zijn in de prijs inbegrepen.
Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/risoprint/.

Workshop Animatiefilms maken!
zondag 28 juni, hele dag (incl. lunch,)Docent Marjan van der Heijden
Prijs € 89,95
Met stop-motion filmtechniek kun je (onmogelijke) dingen laten gebeuren en voorwerpen laten bewegen.
Bedenk alvast wat je wilt gaan doen. Wil je een Bijzondere Boodschap verkondigen: een aanzoek doen, de komst van een kleintje of een verhuizing aan je familie en vrienden laten weten? Of gewoon een lekker gek, of prachtig filmpje maken? Bel gerust als je even wilt overleggen: 061 555 47 45.
Neem alle materialen en objecten waarmee je wilt werken mee. Textiel, wol, linten, papier, inkt, klei, verf, kwasten, potloden, scharen, lijm en tijdschriften zijn aanwezig. De lunch is in de prijs inbegrepen.
Meer info en inschrijven via https://www.the-work-shop.nl/workshops/animatiefilm/.

The Work-Shop, Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.