donderdag, 18 juni 2020 09:19

Voorstellingen Aan de Slinger

 In juli ontvangt theater Aan de Slinger graag weer bezoekers in hun Theaterzaal Ze hebben een prachtige corona-proof opstelling met tafeltjes en stoeltjes. Bestel snel je tickets voor Try (H)outen Comedy Night (4 juli) of zangeres Nina June (11 juli).

Try (H)outen Comedy Night
Een avond waarop aanstormend talent en gevestigde namen uit de stand-up comedy nieuw materiaal testen in Houten. De Try (H)outen Comedy Night staat garant voor een avond lachen met drie spelers en één MC. De Houtense Hans Gommer host de avond.

Zangeres Nina June
Ze speelt haar filmische popsongs in een akoestische setting met piano, cello en zang. Haar inspiratie komt uit de beeldende pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman. Nina June wordt wel eens vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel.

Voorstelling corona-proof
We laten deze voorstelling veilig plaatsvinden. In de Theaterzaal wordt de tribune ingeschoven en we zetten tafeltjes en stoeltjes neer voor 90 personen. Zo ontstaat er een gezellige opstelling en kunnen we voldoende afstand tussen bezoekers uit verschillende huishoudens garanderen. De tickets worden ongeplaceerd verkocht. Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u op onze website

Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl.