zaterdag, 27 juni 2020 10:14

Aan de Slinger draait door in juli

. In de maand juli worden er films vertoond en presenteren we een aantal voorstellingen. De voorbereidingen zijn getroffen om dit corona-proof te laten plaatsvinden.  

Op 30 juni, 2 en 3 juli om 20.00 uur draait  ‘Un divan à Tunis’. Na 10 jaar in Parijs te hebben gewoond, keert de 35-jarige Selma terug naar haar geboorteland Tunesië. Ze is vastbesloten een psychologiepraktijk te openen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Een scherpe komedie over thuiskomen, gevoelens en taboes doorbreken.
De Duitse dramafilm: ‘Das Vorspiel’ is te zien op 7 en 9 juli om 20.00 uur. Vioollerares Anna neemt een leerling onder haar hoede, wat haar leven compleet gaat beheersen.
De Franse film ‘La Vérité’ wordt extra vertoond op donderdag 9 juli om 20.00 uur. Voor het uitbrengen van de memoires van de Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) keert haar dochter Lumir naar Parijs voor een reünie.
Op dinsdag 14, donderdag 16 en vrijdag 17 juli draait ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de beroemde presentator Fred Rogers van het populaire kinderprogramma Mister Rogers’ (Tom Hanks) Neighborhood en journalist Tom Junod.
Meer informatie: www.aandeslinger.nl

We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. Tickets koopt u vooraf via de website, of bij de voorverkoopadressen De Kler of de twee vestigingen van de Read Shop. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen. De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Komt u met max. 2 personen of met uw huishouden, dan mag u naast elkaar zitten. Een compleet overzicht van de maatregels en richtlijnen staat op onze website: www.aandeslinger.nl

Het kantoor van Aan de Slinger is van 3Aan de Slinger telefonisch bereikbaar0 juni t/m 16 juli op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kassa is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 13.00 uur tot 16.00 uur. U kunt ons bereiken op het nummer: 030 - 63 51 024