zondag, 30 augustus 2020 09:42

Taalfeest voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

In de Bibliotheek Houten-Centrum is op woensdag 9 sptember het Taalfeest voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. We luisteren naar het grappige verhaal 'De Stip' en gaan taalspelletjes doen.

Deze activiteit hoort bij de Week van Lezen en Schrijven.We beginnen om 15.00 uur met voorlezen uit het boek 'De Stip' van Peter Reynolds.

Floor kan absoluut niet tekenen, vindt ze zelf. Haar lerares spoort haar aan te beginnen met een stip op het papier. Dat doet ze en het lukt! De stip is het begin van een hele serie prachtige stippentekeningen die op school tentoongesteld wordt.
Wat begint nog meer met een stip? Dat gaan we ontdekken.

Na het voorlezen gaan we taalspelletjes doen en letters tekenen.

Kom je ook?
Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum of mail* naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dat
kan vanaf maandag 31 augustus. Op = op, dus wees er snel bij.

Er is plek voor 25 kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Door de coronamaatregelen kunnen er maximaal 12 ouders of andere begeleiders bij aanwezig zijn.
*Alleen e-mails ontvangen vanaf 31 augustus 9.00 uur nemen wij in behandeling. Zo heeft iedereen een eerlijke kans op een kaartje.