zondag, 30 augustus 2020 11:16

Appelplukdagen 12/13 en 19/20 sept 2020

U kunt weer uw eigen appels komen plukken bij boerderij Nieuw Slagmaat. In 2020 kan dat op 12 en 13 september en ook 19 en 20 september!

Dit jaar is dat natuurlijk anders dan anders. U kunt uw eigen appels komen plukken, en dit jaar in allebei onze appel/peren boomgaarden. Ook de kiwibessen kunnen weer geplukt worden en de pompoenen.
Tijdens de appelplukdagen kun je ook komen verdwalen in het maisdoolhof.

Uiteraard houden we de regels van het rivm in acht. Dat betekent dat er op het terras alleen drinken en evt. beperkt eten is. Er zullen dit jaar helaas geen andere activiteiten worden georganiseerd naast het plukken. U hoeft zich niet op te geven. Wel vragen we u om thuis te blijven bij gezondheidsklachten en natuurlijk om 1,5 meter afstand te houden. We zullen diverse maatregelen treffen voor een ‘corona-proof’ plukdag.

Op alle vier de dagen bent u welkom van 10.00 uur t/m 16.00 uur. U kunt parkeren in het weiland tegenover de boerderij (voor de boomgaard ‘thuis’, de kiwibessen, pompoenen, het maisdoolhof en het eten/drinken). Dit is op Marsdijk 5 in Bunnik.Vanaf deze parkeerplaats kunt u eventueel ook lopen (600 meter) naar de andere boomgaard ‘over het spoor’ (de huifkar en veewagen rijden dit jaar helaas niet).

U kunt er ook voor kiezen om te parkeren in het weiland vlakbij de boomgaard ‘over het spoor’. Dit is iets voor Fortweg 13, te Houten. In beide boomgaarden vindt u nagenoeg dezelfde rassen: Elstar, Jonagold, Pinova Goudreinette, Cox d’Orange, Conference, Gieser Wildeman stoofpeer. Daarnaast ook Gala en Zoete Paradijs stoofappel.

Tijdens deze weekenden is er op de vrijdag en zaterdagavonden wel ook weer pop up restaurant. Opgeven hiervoor kan op de site van restaurant C’est Ca. 

Boerderij Nieuw Slagmaat, 
Marsdijk 5, 3981 HE Bunnik, 
Tel: 030 6371539