donderdag, 17 september 2020 11:40

Kunstlessen voor tieners

Op 21 en 28 september zijn proef kunstlessen voor tieners mogelijk. Je kan voor een losse les aanmelden of voor alle 2. Deze proef kunstlessen geven inzicht in de opzet en inhoud van een vervolgcursus vanaf oktober.

Kosten zijn €15 per les.

Vanaf 5 oktober volgt een cursus van 10 lessen. 
Locatie Kunsthuis Houten, De Slinger 2 te Houten

Voor wie zijn de lessen?
Zit je op de middelbare school en wil je extra kunstles om jouw talent verder te ontwikkelen? Of wil je een kunstportfolio samenstellen ter voorbereiding op toelating naar een kunstacademie? Dan is deze creatieve cursus voor jou.

Inhoud
Een basis voor een overtuigend portfolio bestaat uit sterke tekeningen en observaties vanuit de werkelijkheid. Daarom wordt dit aangemoedigd tijdens en buiten de les om. Het is ook belangrijk om je werk en denkproces helder te presenteren. Wij werken per individu aan jouw unieke stijl en oorspronkelijkheid. Experimenteren en onderzoeken met diverse schilder en tekenmaterialen staan centraal in deze cursus.

Aanmelden
Vanwege het waarborgen van de 1.5m afstand in het atelier, zijn er beperkt aantal plaatsen mogelijk. Daarom is het noodzakelijk om vooraf aan te melden voor zowel de proeflessen als de cursus. Om aan te melden stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..