zondag, 11 oktober 2020 19:58

Koffieplus voor Senioren: Karate! AFGELAST

In de week van 12 tot 17 oktober is er een druk programma! Gedurende de week kunnen deelnemers kennis maken met diverse proeflessen bij aanbieders. Op donderdag 15 oktober is het thema bij de Koffieplus voor Senioren Karate.

Deze ochtend zal in het teken staan van het bewegen vanuit een karategedachte. De focus hierbij ligt op een stuk kracht, concentratie, balans en mindfullness. Er zullen verschillende oefeningen en technieken aan bod komen. Deze Koffieplus is toegankelijk voor iedereen die benieuwd is om te ontdekken wat bewegen vanuit een karategedachte in houdt en voor iedereen die een nieuwe ervaring op wil doen. Deze Koffieplus kan op sportschoenen of op blote voeten gevolgd worden.De les wordt gehouden bij Theater aan de Slinger en zal om 10.00 starten met een kopje koffie, waarna we aan de slag zullen gaan.
Deelname is op eigen risico. Er zitten geen kosten aan verbonden, wel is aanmelden vooraf verplicht. Dit kunt u doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te telefonisch contact op te nemen: 06-81458995

Fittest

Ook is er zaterdag 17 oktober de tweede Fittest voor Senioren, dit keer bij Medisch Centrum Dorp. Een laagdrempelige test die je inzicht geeft in de alledaagse gezondheids-/bewegings (on)mogelijkheden.
Aanmelden is verplicht maar wees er snel bij want de maximum is bijna bereikt. Aanmelden kan bij Robin Bergmans:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-81458995. Gedurende de fittesten wordt er rekening gehouden met de maatregelen. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail of bel mij even, ik help u graag! Robin Bergmans, 06-81458995, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..