zaterdag, 31 oktober 2020 16:22

Nieuwe cursussen bij The Work-Shop

Op  25 november start de cursus Dierenportret en op 12 december is de workshop Glas in Lood

Op zaterdag 12 december organiseren we een kersteditie van de workshop Glas in Koper. Ook kinderen vanaf 12 jaar, en volwassenen, kunnen dan theelichthouders komen maken. We beginnen om 13 uur en ronden om 17 uur af. Alle materialen, koffie/thee en iets lekkers zijn bij de prijs (€ 75) inbegrepen. Ervaring met snijden en solderen is geen vereiste.
Voor meer informatie en boeking: https://www.the-work-shop.nl/workshops/glasinkerst/.

Cursus Dierenportret met docent Monique van Wijk
Woensdag 25 november tot en met 16 december. Prijs € 75
In drie opeenvolgende middagen laat zij jou in deze cursus kennismaken met het op papier of doek zetten van je eigen lievelingsdier.Acrylverf, penselen, papier en p.p. een doek van 24 x 30 cm zijn aanwezig en in de prijs inbegrepen. Ter plekke zijn meer maten doeken aan te schaffen en je mag ook je eigen formaat doek meebrengen.
Werk je graag met je eigen materiaal, neem dat gerust mee. Evenals beschermende of oude kleding
De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook is er gelegenheid bestaand werk mee te nemen om na afloop te bespreken.De groep zal beperkt zijn tot acht personen, zodat iedereen verzekerd is van persoonlijke begeleiding en de voorgeschreven afstand gegarandeerd is. Meer informatie: https://www.the-work-shop.nl/workshops/dierenportret.