zondag, 01 november 2020 10:43

Nieuws van Theater aan de Slinger

Bericht van Aan de Slinger te Houten met daarin o.a. aandacht voor de film 'Buiten is het feest' (uit het programma van het Nederlands Film Festival 2020) en de voorstelling '1,2,3,4 Poppetje van Papier'

Filmprogramma

Leuk nieuws: vanaf november wordt in Aan de Slinger de woensdagavond aan de filmweek toegevoegd. Door de extra avond wordt meer filmliefhebbers de mogelijkheid geboden de films te bezoeken. Ze draaien geheel coronaproof. De Kleine Zaal biedt plek aan 28 bezoekers en iedereen zit op voldoende afstand van elkaar. Het programma voor de komende twee weken:

‘Love Sarah’ op do 5 en vr 6 november. Het is een Engelse feelgood film vol kleurrijk gebak van over de hele wereld. Een jonge vrouw wil de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma. “De film heeft een opbeurende girl power-toon” vindt NRC.
Op di 10 en wo 11 nov draait een film uit het programma van het Nederlands Film Festival 2020: 'Buiten is het Feest'. Een indringend drama geïnspireerd op het leven van Karin Bloemen, naar de roman van Arthur Japin. Met hoofdrollen voor Eelco Smits, Abbey Hoes en Georgina Verbaan.
De film 'On the Rocks' met o.a. Bill Murray draait op do 12 en vr 13 november. Regisseur is Sofia Coppola. Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man ineens regelmatig overwerkt, vermoedt ze het ergste. Ze schakelt de hulp in van de enige die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader (Bill Murray).

Meer info en tickets voor de films: www.aandeslinger.nl


In het theater
De mannen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd) nemen het theater over, en hoe. Maar liefst 15 shows geven ze tot en met zaterdag 7 november; twee of drie shows per dag. In 'Häppy Hour' strooien ze een uur lang de beste scènes van hun eerdere sensationele variétéshow over het publiek uit. Een ode aan slapstick, met een eigen draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin en Laurel & Hardy. Kijk snel op www.aandeslinger.nl of er nog kaarten zijn! Zondag 8 november om 11.00 en om 15.00 uur komt '1,2,3,4 Poppetje van Papier'. Een heerlijke jeugdvoorstelling voor 3 t/m 8 jaar van De Grote Haay & 2-ater Producties. Onlangs nog bij Holland's Got Talent. Het is beeldend muziektheater over het ontstaan van leven, humor, liefde en verdriet. Met een stuk papier laten de drie acteurs zien dat met elk einde weer iets nieuws begint. De voorstellingen ‘Ons Wereldrijk’ en de optredens van Stef Bos zijn uitverkocht.