donderdag, 05 november 2020 16:44

Vertelcafé Houten

foto: Johan van der Dood foto: Johan van der Dood

Een goed verhaal neemt je mee en doet je de alledaagse beslommeringen even helemaal vergeten. En als je daar dan samen met anderen van kunt genieten zorgt het ook nog voor verbinding. Zelfs als je op gepaste afstand moet luisteren. U krijgt de kans dit te ervaren bij Vertelcafé Houten, dat op zaterdag 21 november gehouden wordt in de JTS zaal van theater Aan de Slinger.

Het open podium biedt deze avond verhalen verteld door Bernadet  van der Veen  en Imke Abbas. Na de pauze kunt u luisteren naar Marin Millenaar. Deze rasverteller vertelt volksverhalen, sprookjes en fabels vanuit de hele wereld, maar ook autobiografische en literaire verhalen voor jong en oud. In 2019 is hij cum laude geslaagd als Storyteller bij de stedelijke Academie in Lier. Hij organiseert al jaren een vertelcafé in Amsterdam.  Bij ons vertelt hij deze avond verhalen van de Schotse traveler en meester Storyteller Duncan Williamson.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door zangeres Lynn Neslo.

Aanvang 19.45 uur. Reserveren is noodzakelijk. Kaarten à € 5,- (exclusief administratiekosten) zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl . Daarnaast wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Vertelcafé.