woensdag, 18 november 2020 14:11

Cursus Muziekbeleving: uw verhaal bij dat ene speciale liedje

Samen met Studio Ongehoord presenteert Aan de Slinger de Cursus Muziekbeleving: Het lied van betekenis. Heeft u altijd dat ene, juist voor u zo speciale liedje in uw hoofd? Dat u doet terugdenken aan een mooie of juist moeilijke tijd? Deel in deze cursus met een klein groepje uw verhaal bij dit lied. Een cursus voor iedereen van 65 jaar en ouder die openstaat voor nieuwe ervaringen.

Iedereen kent het wel: dat ene lied dat zo belangrijk voor je is of is geweest. Dat een glimlach op het gezicht brengt, of troost bij een moeilijke herinnering. In de Cursus Muziekbeleving deelt u in een klein groepje uw verhaal bij dat ene speciale liedje. En gaat u op onderzoek naar wat de schrijver van het nummer ermee wilde zeggen. Door het nummer te bespreken, te zingen en te spelen, komt u erachter waarom het zo bijzonder voor u is. In samenwerking met de ervaren songwriter Roel Donckers gaat u daarna met elkaar en naar aanleiding van alle verhalen een nummer componeren en opnemen in zijn studio. U hoeft geen muzikant te zijn: het gaat om de verhalen.

De cursus Muziekbeleving vindt deels plaats in Aan de Slinger en deels in de studio van Roel: Studio Ongehoord (in de Oorden, vlakbij Aan de Slinger). Natuurlijk helemaal coronaproof, in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Docent Roel Donckers, artiestennaam Luckiest Man Alive, staat als singer-songwriter veel op het podium. Daarnaast geeft hij songwriting workshops, bandcoaching en heeft hij veel ervaring met het opnemen en uitbrengen van muziek in eigen beheer. Hij kijkt ernaar uit met u aan de cursus te beginnen! 

De cursus is van 14 januari tot 21 maart 2021. Op 10 december 2020 is er een informatieochtend in Aan de Slinger waar u (geheel vrijblijvend) van harte welkom bent.

Meteen aanmelden voor de cursus? Bestel het cursuskaartje rechtstreeks via www.aandeslinger.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Cursus Muziekbeleving. Aanmelden kan t/m 4 januari 2021. Zie www.aandeslinger.nl voor meer informatie.