zondag, 29 november 2020 12:04

Expositie Bruun van Asten in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld presenteert een overzicht van het werk van fotograaf Bruun van Asten die tot eind januari te bewonderen is.

Bruun fotografeert al sinds haar jeugdjaren. Meestal fotografeerde zij de wereld om haar heen zoals deze toevallig aan haar voorbij kwam, het kan natuur zijn, cultuur, er was zoveel wat om aandacht vroeg. Maar na het volgen van een fotovakopleiding bij Stichting Statief is Bruun voornamelijk aan de slag gegaan met stillevens. Hierbij is zij op zoek is naar boeiende composities en fraai licht, door impressies van de natuur en met fantasielandschappen.

Zij wil op een verrassende en soms abstracte manier de wereld om haar heen vastleggen door met behulp van de smartphonebewerkingen de natuur een beetje naar haar hand te zetten.

Bruun is lid van de Houtense kunstenaarsvereniging Kunst om de Hoek en oprichter van ZetQ Fotografie. Wellicht vindt tussen haar foto’s nog een geschikt cadeau voor de feestdagen.

De expositie is te bezichtigen tot 23 januari 2020 tijdens de openingsuren van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld: Zonnehout 36 Houten, tel. 030-7001520.