zaterdag, 30 januari 2021 15:09

Koffieplus voor Senioren: Begin het jaar soepel met Yoga

De Koffieplus komt er weer aan en voor de maand februari is er een primeur! Op donderdag 11 februari 2021 zal de Koffieplus van Sportpunt Houten namelijk in het teken staan van ontspannen en flexibiliteit. Deze maand staat Yoga op het programma. 

Yoga is een manier om te bewegen en het lichaam en de geest in balans te houden. Samen met Festina Lente Yoga neemt Sportpunt Houten u op donderdag 11 februari, van 10.30 – 11.15 mee in de wereld van ontspanning, rust en souplesse. Deze les wordt gegeven door de enthousiaste en bekwame instructrice van Festina Lente Yoga en zal online via Zoom plaatsvinden. Bent u niet bekend met Zoom? Neem dan contact op met Robin Bergmans en hij zal u informeren over het gebruik van het programma. 

Yoga kan door iedereen worden beoefend, je hoeft er niet jong of lenig voor te zijn. 

De Koffieplus voor Senioren is volgende week donderdag 11 februari van 10.30 – 11.15 online via Zoom. De link voor deze activiteit kunt u verkrijgen via Robin Bergmans. Deelname is gratis. Heeft u vragen, neem dan contact op met Robin Bergmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-81458995.Mocht u vragen hebben over de yoga of contact op willen nemen met Festina Lente Yoga, kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.