zondag, 14 februari 2021 11:00

Inschrijving JeugdSportPas Blok 2 geopend

Inschrijfperiode blok 2 start maandag 15 februari.  Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten.

In verband met de huidige coronamaatregelen worden er in blok 2 alleen sportcursussen aangeboden die buiten plaatsvinden. Deelname aan een cursus kost € 8,00.

Van maandag 1 maart t/m 30 april vinden de (kennismakings-)cursussen van blok 2 plaats. Inschrijven kan vanaf maandag 15 februari 16.00 uur via de website of via de Sportpass app. Maak kennis met Badminton, Tennis, Padel en Shaolin Kempo en Kung Fu.

Samenwerking Stichting Leergeld 
Wilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de € 8,- deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Hoe het werk: via de www.sportencultuurhouten.nl schrijft u uw kind in voor een cursus en geeft toestemming voor het doorgeven van uw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan Stichting Leergeld Houten. Als u hiermee akkoord gaat, betaalt Leergeld de € 8,- voor u. Meer info op website www.leergeldhouten.nl

Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie www.sportencultuurhouten.nl en de sociale media kanalen: facebook.com/jeugdpashouten  en instagram.com/jeugdpashouten/