donderdag, 18 maart 2021 22:07

De Cultuurnacht Houten gaat digitaal!

U heeft er lang naar uit moeten kijken, maar op zaterdag 27 maart 2021 is het dan eindelijk zover:de Cultuurnacht.  Samen met Omroep Houten en theater Aan de Slinger is een prachtig alternatiefprogramma bedacht waarvoor u niet eens de deur uit hoeft: de Cultuurnacht Houten Online!

Op de website van Omroep Houten kunt u via een livestream kijken én luisteren naar voornamelijk lokale acts. Er is immers veel talent in Houten op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst, literatuur en theater, dat staat te popelen om hun kunsten te tonen. Het zal een combinatie worden van live optredens op het toneel van het theater - helaas zonder publiek - en speciaal voor u opgenomen video’s. Daarmee kunnen we de coronaregels volledig in acht nemen. Er is zelfs een leuke interactieve Cultuur Quiz met mooie prijzen!

Een greep uit het aanbod voor deze avond: Shine (dans), Yvonne Couprie (jazz), Jolien Kistemaker (kleinkunst), Ralph de Jongh (bluesrock solo), Vuurvlinder (singer/songwriter), Frank de Kleer & zoon (gypsy), Pearl Jozefzoon (zangeres en songwriter), Rik Hoogland (volkszanger), Jeremy Hazeleger (entertainer), Christel van Vliet (haiku), Anja Tekelenburg (dichtkunst), Olivia O’Keeffe, Ineke Graamans, Tjitske van der Heide en JoCa (beeldende kunst), Bastiaan de Zwitser (vertelkunst), Lady Wednesday (zanggroep) en DJ School Houten.

Via de website van Omroep Houten, Facebook én Youtube zal deze avond live vanuit het theater Aan de Slinger te volgen zijn.