maandag, 05 juli 2021 19:49

Zomers uitje voor 6+ en ander nieuws van Theater Aan de Slinger

Foto: Erik Franssen Foto: Erik Franssen

Op zaterdagmiddag 17 juli presenteert Aan de Slinger een prachtige jeugdvoorstelling op een bijzondere locatie. Het hedendaagse muzikale sprookje 'Flat' wordt dan buiten op het veldje bij wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld gespeeld.

'Hartverwarmend liefdesverhaal', schreef de Theaterkrant. Flat gaat over Willem. Willem is bijna honderd en woont in de Wegflat aan de Flatweg. Daar wonen alleen ouderen en iedere dag is gelijk is aan de dag ervoor. Willem moppert heel erg veel, want wat moet je anders. Dan krijgt hij een nieuwe buurvrouw en plots verandert alles. Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles. Maar het geluk lijkt van korte duur door een naderende verhuizing. Dat laat Willem niet zomaar over z’n kant gaan!
‘Flat’ is poppentheater, met spel van Noralie Jansen en Willeke de Boer. De voorstelling maakt deel uit van het zomerprogramma Buiten Spelen.
'Mooie ideeën, een goed verhaal en prachtige liedjes; Flat is een pareltje geworden.'
Elout Hol - Artistiek leider Theater Gnaffel. Tickets € 7,- via www.aandeslinger.nl


Ook binnenkort tijdens Buiten Spelen: 
Klapstoelkabaret met Kiki Schippers & Thijs van de Meeberg op 8 juli om 19.30 uur op Werk aan de Waalse Wetering. 

Op zondag 18 juli om 15.00 uur op het veldje bij wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld een optreden van het duo Vlamousse en cabaretier en zanger Ramon Chatrer. Voor Vlamousse is geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel, en Chatrer was vorig jaar winnaar van de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. 

Voor Dans aan de Waalse Wetering op 11 juli, met optredens van diverse dansscholen uit Houten, zijn de laatste kaarten in de verkoop. 

Het is ook tijd voor de Buitenbioscoop. Op het theaterplein om 22.30 uur draait op 9 juli Gouden Kalf winnaar Buladó en op 16 juli 'Été 85', de nieuwste film van de Franse regisseur François Ozon (Swimming Pool, 8 Femmes). Een film over een zomerliefde aan de Normandische kust in de jaren tachtig.

Zie www.aandeslinger.nl