vrijdag, 03 september 2021 14:03

Cursussen bij Cursus&Co

Een kleine selectie uit het cursusaanbod van Cursus&Co

De juiste kleur voor jou!
De kleding die je draagt zou een aanvulling moeten zijn op jouw type huidskleur en de kleur van je haar en ogen. Op zaterdag 2 oktober van 9.45 tot 11.45 uur geeft Marion Tammer, gecertificeerd kleurconsulente, een workshop “De juiste kleur voor jou!”. Leer hoe je de juiste kleur bij jouw uiterlijk kunt herkennen!De workshop wordt aangeboden door Cursus&co en wordt gehouden in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. De prijs is € 23,90. 

Franse Les bij Cursus&co
Wil je je Franse taal bijspijkeren? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar een Franstalig land of omdat kennis van de taal handig is voor je werk? Dit najaar starten vier verschillende cursussen “Frans” in het Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor. Iedere cursus is op een ander niveau, waardoor er altijd wel iets voor je bijzit. 

Hulp nodig bij stress en spanning in je lijf?
Heb je veel stress en spanning in je lijf? Heb je lichamelijke klachten, een burn-out of pieker je veel? Doe een cursus “Mindfulness”! 
Bij Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, starten dit najaar verschillende cursussen “Mindfulness” in het Huis van Houten, boven de bibliotheek aan het Onderdoor. Heb je al eens een cursus gedaan? Met de cursus “Mindfulness met Zelfcompassie” wordt er een verdieping aangeboden. 

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen op  maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..