vrijdag, 17 september 2021 14:07

Basiscursus Fotografie

Heb jij altijd al dat perfecte plaatje willen schieten, maar weet je niet hoe je op een creatieve manier met je digitale camera om moet gaan? Cursus&co organiseert een Basiscursus Fotografie in het Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor).

Op 4 woensdagavonden in november leer je hoe je mooie foto’s kan maken door hem van de automatische stand af te halen. Het maken van een foto en de werking van een fotocamera wordt vanaf het prille begin uitgelegd: lichtmeten, brandpuntafstand, scherptediepte, compositie, enzovoort. Een eigen digitale camera, die handmatig te bedienen is, heb je hierbij nodig. 

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten, zoek op “Basiscursus Fotografie” en meld je aan! De prijs voor deze cursus is € 70,00.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen op  maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. 030 - 7001 525 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.