donderdag, 14 oktober 2021 19:48

Expositie (IMP) in oude sauna

Met de expositie (im)p exposeren 22 kunstenaars in de oude Thermen Houten. Op 22, 23 en 24 oktober is het werk tussen 12.00 tot 18.00 te bekijken. Makers laten zich inspireren door het thema (im)perfectie.

In dit expositieweekend is in het markante pand van de oude sauna een grote diversiteit aan werk te zien: van sculpturen, schilderijen, tekeningen en installaties tot tape art en bewegende objecten. Het grote, kleurrijke gebouw en de binnentuin van de voormalige sauna zijn op zichzelf al een kunstwerk en nodigt de exposanten uit om daarop te reageren.

Naast beeldende kunst is er tijdens de expositie ook een hapje en een drankje te bestellen. Het Eetatelier van stichting Reinaerde verzorgt de catering. Met biologische producten staan zij in de voormalige kiosk in de binnentuin. 

Een bezoek is meer dan waard. Tijdens het weekend zijn verschillende kunstenaars aanwezig om te vertellen over hun werk.
Voor degene die warme herinneringen heeft aan Thermen Houten is dit een uitgelezen kans om de ruimte nog eens te bezoeken.

Toegang in deze doorlooplocatie is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.