vrijdag, 03 december 2021 17:06

Coronaproof overdag films kijken in Aan de Slinger

fotograaf Anders Overgaard fotograaf Anders Overgaard

Tijdens de lockdown t/m zaterdag 18 december sluit Aan de Slinger dagelijks om 17.00 uur de deuren. Overdag zijn bezoekers welkom om te komen flexwerken en om films of voorstellingen te bezoeken.

De komende twee weken draait Aan de Slinger op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.30 uur films. In de Theaterzaal zijn twee middagconcerten te zien. Uiteraard coronaproof: in de Theaterzaal en Kleine Zaal wordt een derde van stoelen verkocht om de anderhalve-meter-afstand te garanderen, elke bezoeker moet een coronatoegangsbewijs plus ID-kaart tonen en een mondkapje dragen. 

Heerlijk overdag films kijken
Vr 10 en zo 12 dec om 14.30 uur draait de Deense zwarte komedie Riders of Justice, van de Oscarwinnaar Anders Thomas Jensen. De film vertelt het verhaal van beroepsmilitair Markus (Mads Mikkelsen) die voor zijn dochter Mathilde moet zorgen wanneer zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Met hulp van een data-analyst, zijn excentrieke collega en zonderlinge maat gaat hij op onderzoek uit.
Op za 11 dec 14.30 uur is de film Anne+ te zien. Een vervolg op de succesvolle tv-serie Anne+.
Wo 15 dec om 10.30 uur en zo 19 dec om 14.30 uur. Het historische drama Eiffel vertelt het romantische en waargebeurde verhaal over de ingenieur Gustave Eiffel en zijn grote liefde.
Vr 17 dec om 14.30 uur. De Nederlandse speelfilm Drijfzand draait . Een verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.
Op za 18 dec om 14.30 uur draait de Italiaanse dramafilm The Hand of God van de Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino, bekend van o.a. La Grande Bellezza, The Great Beauty en The Young Pope.

Verder in Aan de Slinger
De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt speelt za 11 dec om 15.00 uur samen met de internationaal bekende saxofonist Yuri Honing en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn.
Zo 12 dec om 14.00 uur Winterconcert van het Symfonisch Blazers Ensemble Houten (SBE). 

Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl