vrijdag, 10 december 2021 17:08

Nieuws van theater Aan de Slinger

Een echte theaterbrochure voor de programmering van januari tot en met mei 2022. Vanaf deze week is deze brochure af te halen bij het theater.

Een brochure ondanks de huidige avondlockdown. Want de opdracht aan de drukker en verspreider is een paar weken geleden, in positieve tijden gegeven. En in het maken van een boekje gaat veel tijd, moeite en liefde zitten. Tel samen met ons de dagen van de lockdown af en verheug je op het prachtige aanbod van 2022. De brochure is via de website ook online in te zien. 

Tijdens de lockdown t/m zaterdag 18 december sluit Aan de Slinger dagelijks om 17.00 uur de deuren. Overdag zijn bezoekers welkom om te komen flexwerken en om films of voorstellingen te bezoeken. De weken draait Aan de Slinger op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14.30 uur films. Uiteraard coronaproof. 

Heerlijk overdag films kijken

Het historische drama Eiffel vertelt het romantische en waargebeurde verhaal over de ingenieur Gustave Eiffel en zijn grote liefde. Wo 15 dec om 10.30 uur en zo 19 dec om 14.30 uur te zien. 
De Nederlandse speelfilm Drijfzand draait vr 17 dec om 14.30 uur. Een verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde. Met Hanna van Vliet en Elsie de Brauw. 
Op za 18 dec om 14.30 uur draait de Italiaanse dramafilm The Hand of God van de Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino, bekend van o.a. La Grande Bellezza, The Great Beauty en The Young Pope. 

Tickets en meer info: www.aandeslinger.nl