maandag, 13 december 2021 12:41

Kerstvakantieactiviteiten bij het Jongerenwerk

De kerstvakantie staat weer voor de deur! Dat betekent weer leuke acitiviteiten voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar bij het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’!

Doe jij mee met Glow Golf? Of lijkt de VR Experience & FIFA-Gamegym je erg gaaf? Je kunt ook mee naar Jumpsquare om je kunsten te vertonen of gewoon even lekker te springen. Op Oudjaarsdag hebben we een silent-disco met gezelligheid en oliebollen. In de tweede week kun je meedoen met een voetbaltoernooi, klimmen of kun je meespelen met Jachtseizoen!

Geef je wel even op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Meer informatie over het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’ vind je op www.vanhoutenenco.nl. Houd ook onze Instagram (@jc.enter) en Facebook (@jongerenwerkhouten) in de gaten voor meer info!

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je een keer een afspraak maken met een jongerenwerker? Ook dan kun je ons mailen!