dinsdag, 01 februari 2022 22:09

Valentijn Debat

Op maandag 14 februari wordt het Valentijndebat georganiseerd door de Houtense cultuurtafel. Alle politieke partijen zullen tijdens de avond reageren op stellingen over cultuur in Houten en gespreksleider Anjo Roorda zal het debat leiden.

Zodat inwoners uit Houten weten wat iedere partij voor standpunten heeft over cultuur bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. De partijprogramma's geven daar helderheid over. 

Geniet naast het debat ook van Houtense talenten tijdens de avond. Onder andere talenten van SHINE, Olga van Koningsbrugge en Stardance treden op. 
Aangezien we rekening moeten houden met de corona maatregelen is er plaats in de zaal voor een beperkt aantal mensen. Daarvoor moet u zich aanmelden. Meldt u dan snel aan, vol is vol. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is daarnaast mogelijk om de avond ook online bekijken via een livestream. Ook dan kunt u via de chat vragen stellen en mee doen aan het debat. Meldt u zich dan ook even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan krijgt u de link naar de livestream toegestuurd.

PROGRAMMA:
19.15 uur Ontvangst
19.30-19.35 uur  Opening door Arjen Berendse, introductie op het thema door gespreksleider Anjo Roorda, gevolgd door een optreden
19.35-19.45 uur  Eerste debatronde, persoonlijke verhalen gevolgd door een optreden
20.15-20.30  uur Tweede debatronde, persoonlijke verhalen gevolgd door een optreden
20.40-20.55 uur Derde debatronde, gevolgd door een optreden 21.00 uur Afsluiting van de avond en napraten
21.30 uur  Einde van de avond