vrijdag, 04 februari 2022 11:11

Tai Chi beoefenen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

Iedere vrijdagochtend kun je Tai Chi beoefenen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’. 

Van oorsprong is Tai Chi een vechtkunst, maar tegenwoordig wordt Tai Chi meer gebruikt als een bewegingsleer. De Chinezen zeggen dat als wij Tai Chi op de juiste manier en regelmatig gedurende een langere periode beoefenen, wij de soepelheid van een kind, de gezondheid van een houthakker en de gemoedsrust van een wijsgeer zullen bereiken.

Er worden oefeningen gedaan voor lichaamshouding, ontspanning en ademhaling, waarbij het grootste energiepunt van het lichaam centraal staat. Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl. Meld je wel even aan!

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod

Meer in deze categorie: « Brei-café Mindfulness Training »