vrijdag, 18 maart 2022 11:16

Streekmarkten in het Oude Dorp

De weg ligt weer open voor het organiseren van de streekmarkten waarvan de eerste edities zondermeer succesvol waren. Lokale ondernemers kunnen dit jaar zeker zes keer hun waren aanprijzen op het Plein in het Oude Dorp. De eerste van een reeks streekmarkten staat gepland voor zondag 24 april.

Hierna iedere laatste zondag van de maand tot en met zondag 25 september.

Vanaf de eerste editie in augustus vorig jaar werd het aanbod aan deelnemers al snel ruimer en groeide de belangstelling bij het publiek. “Nog is er ruimte voor meer lokale ondernemers” laat de organisatie weten, die graag streekgenoten de kans geeft zich bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Op de website staat te lezen dat de bezoekers van de streekmarkt kennis kunnen maken met “een ruime keuze uit lokaal fruit, handgemaakte producten, kunst en lekkere snacks”.

“Ambacht uit de Kromme Rijnstreek en het Groene Hart” tot en met september, iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Wie zich op de streekmarkt een vaste plek wil verwerven dit marktseizoen kan contact opnemen met: Miriam de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..