zondag, 12 juni 2022 10:15

Feestelijke opening stalletjes van de Voedselschuur

Misschien heb je ze wel eens langs de weg zien staan, de negen houten stalletjes met lekkere producten van eigen land die verspreid over Schalkwijk en Tull en ’t Waal zijn verschenen.

En ook de mooie hooiberg bij Bioboerderij Miltenburg met kaas en verse zuivel. Deze stalletjes zijn gerealiseerd door Voedselschuur Eiland van Schalkwijk met subsidie van de provincie.

Inmiddels zijn ze allemaal klaar en om dat te vieren organiseert de Voedselschuur op 18 juni 2922 een feestelijke opening.Om 14:00 uur is iedereen welkom bij Bioboerderij Miltenburg, Overeind 33, waar we met een hapje en een drankje het startschot geven.
We hebben een fietsroute uitgezet langs alle stalletjes, op 18 juni tussen 14:30 en 16:30 uur zullen de meeste stalletjes iets extra’s te bieden of te proeven hebben. Mooie gelegenheid om juist die dag een kijkje te gaan nemen. De fietsroute wordt uitgedeeld bij het startpunt en is binnenkort ook te downloaden op de  website. Je kunt de route natuurlijk ook op een ander moment fietsen.
De stalletjes zullen de komende zomer weer vaak aan de weg staan met veel lekkere oogst van de eigenaren. Tot ziens op 18 juni